Ningbo Xiangshan Wahsun Pipi & Rubup Mea Co., Ltd
Alamanuia Tala Fou

Fauga o le nofoa Gagau

2020-09-07

Le palasitikanofoa gaugauo lo'o tu'ufa'atasia i se ituaiga fou o luga o le nofoa ma vae o le nofoa. O le feso'ota'iga i le va o luga o le nofoa ma vae o le nofoa e fa'amau. O le pito i lalo ole tulaga o le nofoa e pupuu. O vaega pito i lalo o vae nofoa e lua e foliga M pe tutusa ma foliga M. O le fa'avaivai o le vae o le nofoa ma le ogatotonu o le pito i lalo o le nofoa o lo'o fa'amauina e ni la'au fa'afeso'ota'i se lua. O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga o loʻo i ai le lelei e mafai ai ona gaugau vae o le nofoa i luga o le nofoa, ma vaʻavaʻai mai fafo, e naʻo se nofoa nofoa, lea e faigofie tele ona ave. E le gata i lea, ona o lona fausaga talafeagai, lelei le faʻaogaina o masini ma tau maualalo.

 folding stool

O lenofoa gaugauei ai le nofoa nofoa tafatolu ma ona vae nofoa pito i luga e tolu e fesootai i tulimanu o le nofoa nofoa. E fa'amauina se fa'amau vae o le nofoa i le pito i lalo o vae o le nofoa pito i luga ma e iai se pu fa'afeagai ma se foliga tutusa. O se fa'apotopotoga feso'ota'iga fa'a-Y e fa'apipi'i fa'atasi ai puipui vae o le nofoa. O le sooga o loʻo i ai se faʻaopoopoga ma se foliga le lelei, ma pe a liua le faʻamau vae o le nofoa i le tulaga muamua, e mafai ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i totonu o le pu faʻafefe o le faʻamau vae o le nofoa. E mafai ona liliu le fa'amau vae o le nofoa i le tulaga lona lua, ina ia mafai ona fa'aofi le vae o le nofoa pito i luga i totonu o le fa'amau vae fa'amau ma fa'apipi'i i luga o se lagolago lapotopoto po'o se flange o lo'o i totonu o le fa'amau vae. Fa'aofi le vae o le nofoa pito i lalo i totonu o le puipui vae o le nofoa. O le nofoa e mafai ona gaugau i luga e ala i le gaugau o le pa'u pa'u ma gaugau vae o le nofoa i se tulaga matua tutusa.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept