Ningbo Xiangshan Wahsun Pipi & Rubup Mea Co., Ltd
Alamanuia Tala Fou

Tulaga lelei ole Tu'u masini fufulu?

2022-06-25

WAshing Machine Stand e fa'atatau i le tu'uina o se fata fa'amau pe fe'avea'i, kapoti, po'o se fa'amau i lalo o le masini tamea e fa'atuputeleina ai le maualuga o le masini tamea, po'o le fa'afaigofieina o gaioiga. E le gata i lea, o nisi faʻavae e mafai ona tuʻuina ni mea eseese (e pei o le fufuluina o le paʻu, faʻamalama, ma isi) i totonu o le faʻavae, ae o le le lelei o le faʻavae o le afai e le faʻapipiʻi lelei le faʻavae, o le a le mautu le masini fufulu pe a tamoʻe, ma o le a leotele le leo ma mafua ai ona pa'u ese le paipa. O nisi taimi e iai ni fa'alavelave fa'aletonu.




Tulaga lelei oTu'u masini tamea

1. E faigofie ona faamama. E masani lava, e le minoi le masini tamea. Atonu e iai le vai i lalo o le fa'avae, ma e ono tupu mai ai moa ma siama. E matua faigata lava ona faamama.
I luga o le faʻavaa feʻaveaʻi, e mafai ona faʻamamaina le pito i lalo pe a faʻamamā, ma o le a leai se palapala e totoe, o lea e fetaui lelei mo le faʻaoga a le aiga.
2. O le masini fufulu o se mea uamea. Sa feagai ma vai i le tausaga atoa. E faigofie ona ele i lalo. Ae afai e elea, e mafai foi ona pupuu laina i totonu i le vai.
Aveese le fata, aloese mai le faaleagaina o le vai, ma faaumiumi le ola tautua o le masini tamea.
3. E faigofie ona gaoioi, o le mea lenā e fiafia i ai le toʻatele o tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e leai se paipa vai i luga o le faapaologa, e mafai ona e faʻanofo le masini tamea i le faletaele pe a fufulu lavalava.
E faigofie mo le tele o tagata e aunoa ma le manaʻomia o ni tagata se toʻalua e sii i luga.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept