Ningbo Xiangshan Wahsun Pipi & Rubup Mea Co., Ltd
Alamanuia Tala Fou

Tala'aga o Fa'atauga Fa'atauga

2020-05-19

FOUR WHEELS PLASTIC FOLDING SHOPPING CART

Ta'avale fa'atauua avea ma faailoga o le aganuu faatau. O faleoloa fa'aletino ma luga ole laiga o fa'ailoga o fa'atau.Gaugau taavale fa'atauua suia atoa ai le auala e faatau ai e tagata. Le na faia le "taavale fa'atauga gaugau" na muamua faʻafaigaluegaina tagata e faʻatau atu i lona faleoloa e faʻataga ai tagata faʻatau e faʻaaoga lana mea fou fou.


Faatasi ai ma le siʻitia o faleoloa e tasi ma faʻaitiitia le faʻatauina o fale, aemaise lava i le taimi o le Paʻu Tele o le Tamaoaiga, ua faʻateleina tagata e manaʻomia le fesoasoani i tagata faʻatau e ave nisi mea i totonu o le faleoloa. O lea la i le ogatotonu o le 1930, na amata ai ona suʻe e le pule supamaketi Sylvin Goldman ni auala e fesoasoani ai i tagata faʻatau e momoli meaʻai i filifili Oklahoma. O lana masini muamua na tuʻufaʻatasia mai mea o iai ma e aofia ai se nofoa gaugau ma se ato i luga o le nofoa ma uili i luga o vae.

O le mafai ona gaugau o se vaega tele o le apili ogaugau taavale fa'atauaua o le a fesoasoani i le au faʻatau oloa e faʻasaoina avanoa pe a le faʻaogaina le masini. Na talosaga Goldman Sachs mo se u'amea gaosia tele i le 1940. O lona fa'amoemoe o le tu'uina atu lea o "se tala, mama, ma faigofie-fa'agaioia fa'apipi'i fa'apipi'i fa'amau fa'alava. o se fa'aaliga sili atu lea."

Ole tele ole agaugau taavale fa'ataui totonu o se supamaketi e matua tele lava, ae e le talafeagai le ave ma oe. O tatougaugau taavale fa'ataue faigofie ona feaveai ma matagofie.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept